ÇANKIRI / ŞABANÖZÜ - Şehit Yaşar Yasin Kavaklı Anadolu Lisesi

Nis

Kas

Cumhuriyet’in ilanının 100. yılı  Tüm eğitim kurumlarında  coşkuyla kutlandı. Ayrıca 81 ilde sokaklarda geçit törenleri ve meydanlarda kutlamalar düzenlendi.

Ekm

Milli Mücadelenin kazanılması için ecdadımızın büyük kahramanlıklarla dolu, tarihe altın harflerle yazılan, Kurtuluş Savaşı'nda Kastamonu,Çankırı  halkının yapmış olduğu fedakarlıkları anmak ve İstiklalin kazanılmasına dair verilen mücadelenin gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlamak amacıyla her yıl öğrencilerimizinde katılımıyla  İstiklal Yolu Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Haz

Şabanözü Şehit Dilaver Karsavuranoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şehit Yaşar Yasin Kavaklı Anadolu Lisesi mezuniyet programları 16.06.2023 Cuma günü okul bahçesinde gerçekleştirildi. Şabanözü Kaymakamı Sayın Mehmet Zahid UZUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILDIZ ve diğer kurum amirlerinin katıldığı programda okullara isimlerini veren şehitlerin anneleri Sultan KAVAKLI ve Gülhanim KARSAVURANOĞLU da misafir edilerek kendilerine çiçek takdimi yapıldı.

Okul birincilerine ödül verilmesi ve kütüğe isimlerinin işlenmesinin ardından diğer mezunlara da temsili mezuniyet belgeleri verildi.

Öğrencilerin kep atma törenlerinin ardından mezuniyet pastaları da kesilerek misafirlere ikram edildi. Mezun olan öğrencilerimize YKS sınavlarında ve bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Şabanözü Şehit Dilaver Karsavuranoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şehit Yaşar Yasin Kavaklı Anadolu Lisesi tarafından 2 aydır okul içi etkinlik olarak düzenlenen "O Ses Şabanözü" ses yarışması, 15 Haziranda gercekleştirilen Şiir ve Şarkı dinletisi ile taçlandırıldı. Gerçekleştirilen dinletiye Şabanözü Belediye Başkanı Faik ÖZCAN, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer ÖZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILDIZ ve kurum müdürleri katıldılar.Yarışmada dereceye girenlere ödülleri program sonunda takdim edildi.

May

ŞEHİT YAŞAR YASİN KAVAKLI ANADOLU ANADOLU LİSESİ VE ŞEHİT DİLAVER KARSAVURANOĞLU ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN ORTAK KATILIMI İLE ESKİŞEHİR GEZİMİZİ DÜZENLEDİK.

May

Kariyer günleri kapsamında Şabanözü OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve CANKUTSAN firma sahibi Necdet HACIBAYRAMOĞLU'nu okulumuzda misafir ettik.

May

ŞABANÖZÜ KAYKAMAKAMI SAYIN MEHMEH ZAHİD UZUN OKULUMUZU ZİYARETTE BULUNDU. ÖĞRENCİLERİ DERSLERDE ZİYARET EDEN KAYKAMAMIZIN ÖĞRENCİLERİNİN BİR SKINTISI OLUP OLMADIĞINI SORDU. BU GÜZEL ZİYARETİ İÇİN KAYMAKAMIMIZ SAYIN MEHMET ZAHİD UZUN"A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

şabanözü o sesini arıyor. Lise öğrencileri arasında yapılan ses yarışmasına öğrencilerin ilgisi büyük oldu. İlk tur elemeleri tamamlandı.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİK KAPSAMINDA 120 FİLMİNİ İZLEDİLER.

Okulumzda Sivil Savunma Tatbikatı yapılmıştır.